Reacties

14 reacties op “Reacties

 • 30 september 2015 om 22:17
  Permalink

  Lieve Agnes,
  Heel veel succes met deze laatste loodjes voor het verschijnen van je boek. Ik heb veel bewondering voor je, hoe je alles gedegen aanpakt, dus dat komt helemaal goed.
  Ik heb net deze website doorgenomen, chapeau!!
  Complimentengroet, die ‘ene’ Marlies.

  Beantwoorden
  • 1 oktober 2015 om 06:33
   Permalink

   Lieve Marlies,

   Bedankt voor je complimentengroet! Als jij mij niet op het idee had gebracht om te gaan schrijven, was Windkracht 6 dan ooit ontstaan?

   Een auteursgroet, Agnes

   Beantwoorden
 • 15 januari 2016 om 16:53
  Permalink

  O Agnes, wat heb je toch een prachtig boek geschreven!!!!
  O ja, en yogacursisten vertelden me deze week hoe ze van jouw inleidende verhaal vorige week hebben genoten. Ga zo door lieve Agnes! En een lekkere dikke pakkerd ook voor Ria.
  Liefs Liesbeth
  http://www.lbyoga.be

  Beantwoorden
  • 16 januari 2016 om 06:08
   Permalink

   Liesbeth,

   Wat fijn dat uitgerekend jij mijn boek prachtig vindt! Jij die zo mooi kan schrijven. En wat was dat puur, dat ik onverwachts een praatje mocht houden voor een grote groep yogacursisten. Een dikke knuf terug van Ria.

   Liefs, Agnes

   Beantwoorden
 • 19 januari 2016 om 17:22
  Permalink

  lieve Agnes,
  ben nu een stukje op weg in je boek, wat leest het heerlijk en prettig, moeilijk om te stoppen…..
  m’n complimenten !!!

  Beantwoorden
 • 19 januari 2016 om 23:09
  Permalink

  Lieve Agnes en Ria,
  Zo lang aan de zijlijn een beetje ‘betrokken’ geweest bij de boekenreis en nu zelf het boek uitgelezen en inmiddels natuurlijk ook cadeau gegeven. Ik heb het boek twee weken lang op mijn nachtkastje gehad om elke avond voor het slapen gaan weer een kort stukje te lezen. Heerlijk!! Omdat ik jullie ken, kon ik steeds ook goed visualiseren. Wat hebben jullie een mooie band samen en wat is die prachtig verwoord door Agnes. Ik geniet van “Whoepa!!” en van de authenticiteit van Ria. Inderdaad, alles wordt beschreven zoals het is. Is er humor, dan is dat er. Is het even lastig, dan is dat er. Mooi! Ook jullie beider deel 2 maakte veel indruk. Ik adviseer de lezer om met beider deel 2 te beginnen. Het maakt deel 1 daardoor nog krachtiger en dapperder. En de cover blijft een topper. Al is het boek gelezen, het blijft nog even zo liggen, want ik word steeds sportief blij en voel de positieve wind die de foto uitstraalt. Chapeau!
  Een trotse ‘die ene’ Marlies.

  Beantwoorden
 • 25 april 2016 om 16:39
  Permalink

  Hoi hoi,
  Een beetje erg late reactie van mij. Ons ma, Marloes uit Steenbergen, had het boek windkracht 6. Van haar had ik het. Ik heb het al enige tijd uit uit. Jammer, want wat was het leuk om te lezen. Vooral dat stuk van Ria was in het begin best wel herkenbaar voor mij. Ons ma is met Ria op vakantie geweest en ik heb haar weggebracht naar Ria. Natuurlijk niet zonder een bakje thee voor ik weg ging.
  Vraag me af, of die mevrouw waar jullie heen fietsen ver op het einde van het boek, ons ma is. Wat een doorzettingsvermogen hebben jullie zeg…
  Groetjes, Marion (en Marloes)

  Beantwoorden
  • 26 april 2016 om 18:04
   Permalink

   Dag Marion,

   Wat fijn dat je het leuk vond om het boek te lezen en dat je dingen van Ria herkent. Ja hoor, je hebt het goed gezien. Die mevrouw waar wij heen fietsten – in het hoofdstuk Windkracht 6 – is jullie ma (Marloes). Doe haar de groeten!

   Ria en Agnes

   Beantwoorden
 • 11 mei 2016 om 15:59
  Permalink

  Hoi Agnes en Ria,

  Een goede week geleden heb ik jullie boek gekregen van mijn moeder (Claudia) die samen met mijn tante (Anita) aanwezig was tijdens een lezing. Hij is na 9 dagen al uit. Bedankt voor de geschreven boodschap. Ik heb diep respect voor jullie en hoe jullie beide zoveel hebben bereikt na al die tegenslag. Heb vaak moeten lachen maar soms ook een traantje gelaten tijdens het lezen. Dankjewel voor alle inspirerende woorden en de bruikbare tips! Ik ben al goed op weg, ik kom er wel.

  Beantwoorden
 • 10 januari 2017 om 20:24
  Permalink

  Hoi Agnes,

  Wat een geweldig boek heb je geschreven! Van begin tot eind boeiend. Je beschrijft het zo levendig alsof ik zelf mee fiets of op de Rucphense heide ben. Ik bewonder je doorzettingsvermogen. Jouw boek geeft een ander ook kracht en energie.

  Liefs Ellie

  Beantwoorden
  • 10 januari 2017 om 21:04
   Permalink

   Dag Ellie,

   Leuk dat je er bij was op de Rucphense Heide 🙂 En bedankt voor je complimenten! Altijd leuk als iemand een reactie plaatst op deze site.

   Liefs,
   Agnes

   Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *