Inspiratiedag

een dag vol workshops, lezingen en ontmoeting
voor (professionele) schrijvers van levensverhalen

Werk jij (voor eigen familiekring, beroepsmatig of als vrijwilliger) met en voor mensen aan het vastleggen van levensverhalen? Dan is dit een dag die je niet mag missen! Op 4 november organiseert Uitgeverij van Brug – samen met de LinkedIn-groep Levens­verhalen Professionals – “Jouw leven in een boek”. Deze bijzondere inspiratiedag vindt plaats in Amersfoort (dichtbij het station) ­en duurt van 10 tot 16 uur (inloop vanaf 9.30 uur).

Wat kun je op 4 november verwachten?

Je gaat nieuwe inspiratie opdoen dankzij workshops, lezingen en ontmoetingen waarin de veelzijdigheid van werken met levensverhalen aan bod komt. Je kunt creatief aan de slag met gerichte oefeningen en krijgt inhoudelijke verdieping aan­gereikt. Zo kun jij straks de mensen van/met wie jij levens­verhalen optekent nog meer tot hun recht laten komen.

Tijdens dit unieke evenement kun je workshops en lezingen volgen van Arianne Collee, Anke de Jong-Koelé, Brenda Van Der Wijk-van Dijk, Monique Smit, José Franssen en Monica Boschman. Ook zijn er drie lezingen, verzorgd door Agnes van Overveld (auteur van het boek Windkracht 6), Simone Berger (Istori Kita – Jouw familiegeschiedenis) en Jan-Willem Gerth. De opening wordt verzorgd door Esther Kornalijnslijper sharing stories & supporting selfcare.

Na afloop krijg je – als blijvend aandenken – het boek Dit levensverhaal hoort in een boek thuis mee van Daniëla Postma, dat in november zal verschijnen.


Een beschrijving van het volledige programma kun je hier downloaden: het programma van 4 november 2017

Een beschrijving van alle workshops kun je hier downloaden: workshops-informatie, 4 novemberWat kost het om je op te geven?

Ben je er vroeg bij, dan krijg je vroegboekkorting. Tot en met 30 september 2017 betaal je ­€ 87,00. Vanaf 1 oktober betaal je €97,00. (Je lunch en het boek van ­Daniëla Postma zijn inbegrepen in deze prijs!)

Hoe kun je je aanmelden?

Tickets voor deze unieke dag zijn verkrijgbaar via de website van Uitgeverij van Brug.

Via deze link – InspiratiedagLevensverhalen – kun je kaartjes kopen.
Bij je inschrijving kun je meteen opgeven aan welke workshops je wilt deelnemen. Wacht niet te lang met je aanmelding: bij de meeste workshops is plek voor een beperkt aantal deelnemers! En als je op tijd erbij bent, krijg je vroegboekkorting.
🙂

Na je aanmelding krijg je een handige screensaver toegestuurd, waarmee je het bureaublad op je PC of Mac voortaan als weekplanner kunt gebruiken! Bij de screensaver krijg je ook informatie toegestuurd hoe je het bijbehorende programmaatje Plaknotities kunt installeren en een handige gebruiksaanwijzing.

Behoefte aan meer informatie?

Op de Facebook-pagina Jouw leven in een boek kun jij, als (betaald of onbetaald) levensverhalenprofessional, op weg naar 4 november alvast inspiratie en nieuwe ideeën opdoen! Houd de Facebook-pagina ook in de gaten voor informatie over de inschrijving.


Alle mensen die eraan meewerken om jou een onvergetelijke dag te bezorgen: