Inspiratie & Informatie Brunch

  • Wil je een boek schrijven? Zit je barstensvol vragen?
  • Loop je vast met schrijven, wil je dat je boek er écht komt en kun je wel wat inspiratie gebruiken?
  • Is de ruwe versie van je manuscript al klaar en wil je meer weten over redigeren, vormgeven en/of uitgeven?
  • Wil je tips over hoe je je boek kunt promoten?

In al die gevallen ben je welkom voor een Inspiratie & Informatie Brunch bij Agnes van Overveld, auteur van Windkracht 6. Zij zal met jou in gesprek gaan en tips geven vanuit haar eigen (schrijf)ervaring.

Interesse in een Inspiratie & Informatie Brunch? Neem contact op via e-mail: avanoverveld@home.nl of telefoon: 06 16 31 50 86.

Schrijversworkshop bij Agnes van Overveld

Reacties eerdere deelnemers:

Agnes,

Ik vond de info brunch Top! Ik heb er intens van genoten en bewonder je om de energie de je er insteekt en je volledige inzet!
Dan voel ik tegelijk ook wel dat ik dat wat mis…
Het schrijven gaat quasi vanzelf bij me, maar het naar de wereld brengen zal voor mij moeilijker zijn. En daarom dat ik jullie ontmoet op dit moment natuurlijk!
Alles heeft zijn reden.

Ik voel me nu niet meer dwalen, het (bos)padje komt méér en méér te voorschijn uit de nevels van dit nieuwe hoofdstuk in mijn leven.

De week na de brunch voelde ik een nieuwe energie stromen. Ik trok mijn stoute schoenen aan en begon mezelf vrij en frank te promoten. Enkele dagen later vond ik een in mekaar geknutseld voorbeeldje van mijn boekje in spe in de brievenbus, opgestuurd door ‘partner in crime’ en mentor Marlies, en heel het boekje werd nog meer realiteit. Onlangs had ik ook via de mail contact met tafelgenoot Caroline, en we spraken af elkaar zeer zeker te blijven volgen en ondersteunen. Toen wist ik dat jullie in die paar uur heel wat mensen hebt geïnspireerd.
Mooi!

Mag ik je ook zeggen dat ik je een perfecte gastvrouw vindt! De bourgondische maaltijd in je knotsgezellige huisje was écht Vlaams. En beschouw dit maar als een compliment ;-).

Vlaamse groet,

Carine, Auteur ‘Bouillonblokjes van ’t leven’

Dag Agnes,

Ik heb in het voorjaar van 2016 deelgenomen aan je Inspiratie & Informatie Brunch. Behalve dat het gezellig en lekker was, ben ik ronduit verrijkt naar huis gegaan. Beladen met informatie, kennis en tips. Ik was toen van plan om een boek te gaan schrijven, was er volop aan bezig maar zoekende in het circuit van uitgevers, redacteurs e.d. Je hebt me enorm op weg geholpen en inmiddels is mijn boekdebuut een feit. Daarbij was het fijn dat ik je altijd kon bereiken voor vragen, die meteen werden beantwoord. Het idee dat ik er niet alleen voor stond, maar kon terugvallen op iemand die ‘alles’ al had doorgemaakt, heeft me door de lastige momenten geholpen. Super bedankt Agnes.

Arnie Craninckx, Auteur ‘Prettig verstoord brein’

Beste Agnes,

Ik had je boek gelezen en dat inspireerde me enorm. De manier waarop je een blijvende, negatieve ervaring in een positieve levenshouding omzet, vind ik bewonderenswaardig en inspirerend. En dat je daar dan ook nog een boek over schrijft en zelf promoot, duidt op veel doorzettingsvermogen. Daar wilde ik wel eens meer over weten! Zelf ben ik namelijk ook (deels gedwongen) na een zware periode een andere koers gaan varen, dus het was ook enigszins herkenbaar. Het op een prettige manier promoten van je boek, onder andere via allerlei Social Media, was voor mij ook een reden om daar eens wat vragen over te stellen. De tips en tricks die je gegeven hebt, kan ik voor mezelf ook toepassen. Dank daarvoor!

Daarnaast was het ook inspirerend om de verhalen van de andere deelnemers te horen en uiteraard was het een heerlijke brunch!

Een aanrader!

Sylvia Vergouwen, Tuin- en landschapsontwerper