Goede Doelen

Windkracht 6 is niet geschreven uit commercieel belang, maar uit maatschappelijk belang. Ria en Agnes zien hun boek als een cadeautje aan de wereld, omdat het mensen – waarvan het leven ingrijpend is veranderd – een hart onder de riem zou kunnen steken.

De geldelijke opbrengst gaat (na aftrek van de gemaakte kosten) naar goede doelen die iets met hersenen en/of ogen te maken hebben. Ria en Agnes vinden dat alle kleine beetjes helpen.


27-01-2017: cheque overhandiging aan Edith Mulder, directeur van het Oogfonds.
Het Nederlandse Oogfonds maakt zich sterk voor een betere toekomst voor mensen met een oogaandoening of kans op een oogaandoening. De droom van het Nederlandse Oogfonds is dat niemand onnodig blind of slechtziend wordt.


15-03-2017: cheque overhandiging aan Jan van Pul en Kees Spikker, bestuursleden van Stichting WéViGé (Stichting Welzijn Visueel Gehandicapten).
Stichting WéViGé zorgt voor het bevorderen van het welzijn van visueel gehandicapten in de meest ruime zin van het woord.


 

 

 

 

 

 

 

22-04-2017: cheque overhandiging aan Piet Brocatus, bestuurslid van Stichting Vigeta (Stichting Visueel Gehandicapten Tandemtochten).
Stichting Vigeta verzorgt minimaal 20 tandemtochten per jaar voor de recreatieve fietser met een visuele beperking, in Westelijk Noord-Brabant en Tholen.

Meer goede doelen volgen.